Δρ Ιρίνα Μζαβανάτζε

Δρ Ιρίνα Μζαβανάτζε

Μαιευτική – Γυναικολόγος

Η Δρ Ιρίνα Μζαβανάτζε γεννήθηκε το 1983.

Αποφοίτησε από το Κρατικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας στη Γεωργία, όπου απέκτησε πτυχίο Ιατρικής το 2006. Εργάστηκε ως μεταπτυχιακή γιατρός στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Κεντρικού Δημόσιου Νοσοκομείου της Τιφλίδας μέχρι το 2009.

Μετά την άδεια μητρότητας, έδωσε τις απαραίτητες εξετάσεις και πήρε το πτυχίο της ιατρικής που αναγνωρίστηκε από το Ελληνικό ΔΟΑΤΑΠ το 2012. Μετά την αναγνώριση αυτή, εργάστηκε ως ειδικευόμενος γιατρός στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2015.

Κατά τη διάρκεια του 2016 και 2017 εργάστηκε ως ιατρός στην χειρουργική και στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Από το 2017 έως το 2019 εργάστηκε σε θέση Ειδικευόμενου Ιατρού Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών στην Ελλάδα.

Δρ Ιρίνα πήρε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στην Ελλάδα το 2019, στην Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Ιπποκράτειου της Θεσσαλονίκης.

Εκτός από την εξειδίκευσή της, το 2021 απέκτησε και πιστοποιητικό στην λαπαροσκοπική χειρουργική.

Από το τελευταίο τρίμηνο του 2022, η Δρ Ιρίνα εργάζεται ως Ειδικός Μαιευτήρας Γυναικολόγος στο Ιατρικό Κέντρο WeCare στην Πάφο.

Εκτός από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προληπτικής φροντίδας στον τομέα της μαιευτικής και γυναικολογίας, συμπεριλαμβανομένων των υπερήχων, των εξετάσεων γονιμότητας, των χειρουργικών επεμβάσεων κτλ., η Δρ Ιρίνα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ιατρικών υπηρεσιών για την προγεννητική, τη γέννα και τη μεταγεννητική περίοδο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες προσεγγίσεις και τεχνολογίες.

Η Δρ Ιρίνα Μζαβανάτζε μιλάει τις εξής γλώσσες: Ελληνικά, Ρωσικά, Γεωργιανά και Αγγλικά.