Δρ Anna Krupotow-Abdool Carrim

Δρ Anna Krupotow-Abdool Carrim

Παιδίατρος

Η Δρ Krupotow είναι γιατρός γεννημένη στην Πολωνία με εκτενή κλινική εμπειρογνωσία και μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε ένα διαπολιτισμικό και πολυεθνικό περιβάλλον. Αποφοίτησε από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας το 1985 και απέκτησε το πτυχίο της στη Γενική Παιδιατρική το 1995.

Με γνώμονα το ενδιαφέρον της για τους μικρούς ασθενείς, απέκτησε πτυχίο ειδικότητας στη Νεογνολογία το 2003. Εργάστηκε στα πιο γνωστά νοσοκομεία της Βαρσοβίας, όπως το Νοσοκομείο Παίδων Βαρσοβίας, Εθνικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Μητέρας και Παιδιού, το Ιατρικό Κέντρο Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης-Νοσοκομείο εις μνήμην του Καθηγητή Orlowski, το Νοσοκομείο Μαιευτικής και Ανεξάρτητης Γυναικολογίας «Inflancka». Ήταν αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος νεογνών στο γενικό νοσοκομείο στην περιοχή Pruszkow της Βαρσοβίας.

Κατά την περίοδο 1998 – 2001, η δουλειά της σε μια ουγγρική φαρμακευτική εταιρεία Gedeon Richter Ltd. ως Συνεργάτης Κλινικής Έρευνας, Υπεύθυνη Προϊόντων και Διευθύντρια Επιχειρησιακής Μονάδας, της επέτρεψε να συνδυάσει τις κλινικές της γνώσεις με την πρακτική άσκηση στον τομέα των προϊόντων αλλά στην αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους.

Το 2002 εργάστηκε ως Γενικός Γιατρός σε ιδιωτικό νοσοκομείο Al Shatti στο Σουλτανάτο του Μουσκάτ και Ομάν. Το συνεχές ενδιαφέρον της για τους ανθρώπους και τον κόσμο την οδήγησε να εξερευνήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου απέκτησε δικαίωμα άσκησης ως Γενικός Γιατρός το 2007. Δούλεψε ως παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Hemel Hempstead που ανήκει στο Καταπίστευμα West Hertfordshire Hospitals NHS και το 2005 έγινε Επιθεωρητής Υγείας Λιμένα (PMI) – Ειδικός γιατρός στη Δημόσια Υγεία, στη Μονάδα Ελέγχου Υγείας – στο Λονδίνο Διεθνές Αεροδρόμιο Χίθροου – που βρίσκεται υπό διεύθυνση της Υπηρεσίας Προστασίας Υγείας / Δημόσιας Υγείας στην Αγγλία.

Παράλληλα, από το 2008 εργάστηκε ως Ιατρός στην Καναδική Ύπατη Αρμοστεία στο Λονδίνο, όπου παρείχε ιατρική αξιολόγηση στη Μονάδα Ιατρικής Αξιολόγησης Μετανάστευσης του Καναδικού Περιφερειακού Ιατρικού Γραφείου.

Μετά την επιστροφή της στην Πολωνία το 2017 εργάστηκε στο Εθνικό Ταμείο Ασφάλισης Υγείας στη Βαρσοβία – αρχικά ως Επικεφαλής Ειδικός στο Τμήμα Ιατρικής και Κλινικής Επιθεώρησης, και στη συνέχεια ως Επικεφαλής του Τμήματος Συντονισμού και Διεθνούς Συνεργασίας στο Τμήμα Διεθνούς Συνεργασίας.

Το τέταρτο τρίμηνο του 2020 η Δρ Krupotow έγινε Παιδίατρος για ιδιώτες ασθενείς στο Ιατρικό Κέντρο WeCare.

Η Δρ Krupotow μιλάει τις ακόλουθες γλώσσες: Πολωνικά, Αγγλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Ουγγρικά και Ιταλικά.