ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ Εξουσιοδοτημένοι Παροχείς Υπηρεσιών ΓεΣΥ

Το Ιατρικό Κέντρο WeCare είναι εξουσιοδοτημένος πάροχος του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ).  Παρότι είμαστε ιδιωτική ιατρική κλινική εξωτερικών ασθενών, οι γιατροί μας παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες σε δικαιούχους του ΓεΣΥ δωρεάν.

Το ΓεΣΥ είναι ένα σύγχρονο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στους δικαιούχους (ασθενείς).

 

Αν είστε δικαιούχος του ΓεΣΥ, μπορείτε να επισκεφτείτε τους γιατρούς μας δωρεάν. 

Εάν δεν έχετε κάνει ακόμη την εγγραφή στο ΓεΣΥ ή αν έχετε γραφτεί σε άλλον γιατρό και επιθυμείτε να μεταβείτε στους γιατρούς του Ιατρικού Κέντρου WeCare, καλέστε μας και θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε με τον ευκολότερο τρόπο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε ως δικαιούχος του ΓεΣΥ στο διαδίκτυο. Το αίτημα εγγραφής στο Μητρώο Δικαιούχων του ΓεΣΥ υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της Πύλης Δικαιούχων (για αυτό πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό και να τον ενεργοποιήσετε).

 

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε με την Πύλη Δικαιούχων και να συνεχίσετε με την εγγραφή ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη. Η διαδικασία εγγραφής απαιτεί από τον ενδιαφερόμενο να συμπληρώσει συγκεκριμένα πεδία για να ταυτοποιηθεί στα προαναφερθέντα Μητρώα της Πύλης Δικαιούχων (Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης και Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων) καθώς και ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες (π.χ. διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου για επικοινωνία κ.λπ. )

Εκτός από τις κλασικές ιατρικές υπηρεσίες, προσφέρουμε στους ασθενείς μας Ειδικά Προγράμματα Μελών. Αυτά τα προγράμματα παρέχουν πρόσβαση σε πολλές premium υπηρεσίες και εφαρμογές που κρατούν τον έλεγχο του χρόνου και της υγείας σας. Όλα αυτά σε ικανά χέρια των επαγγελματιών και των ειδικών μας.